Tinderfotograf

Matcha Swipa Dejta med dina bästa bilder


Öka dina matchningar, låt en fotograf ta unika och proffsiga bilder som framhäver din personlighet

En mobilselfie minskar dina chanser att väljas av din drömpartner. Har du dessutom tagit den i badrummet så minskar chanserna ännu mera.


Visa dina bästa sidor på tinder och andra dejtingsidor med bilder tagna av en profesionell fotograf och ge dig själv chansen att lyckas ännu bättre med nätdejtingen! 

Tinder fotograf Tinderfotograf Tinderfotografering Norrköping |Norrköping | Bilder av Per

Så här går det till att fixa riktig bra bilder till din nätdejting!


1. Boka en tid med Bilder av Per, vi ses och gör två timmar fotosession i centrala Norrköping. Om du hellre vill så ses vi i min studio.


2. Det är bra om du varierar dina kläder på dejtingsidan. Du tar på dej kläder som du trivs med och tar med ett eller ett par ombyten. 


3.  Vi ses och tar bilder på två tre olika platser i Norrköping eller i studion. 


4. Du får 10 bilder i färg och svartvitt (20 filer totalt) redigerade som .jpg-filer. Självklart väljer du dina favoriter själv! 


5. Självklart får du Bilder av Per´s Nöjdkundgaranti på fotograferingen! 

Tinder fotograf Tinderfotograf Tinderfotografering Norrköping |Norrköping | Bilder av Per

Tinderfotografering till bästa pris! Öka dina matchningar, låt en fotograf ta unika och proffsiga bilder som visar din unika personlighet

 

Visa din bästa sida på tinder med bilder tagna av en tinderfotograf och ge dej själva chansen att lyckas bättre med nätdejtingen! 

Vi ses och tar bilder på två tre olika platser i Norrköping eller i studion och fotograferar i två timmar.

Du får 10 bilder i färg och svartvitt (20 filer totalt) redigerade som .jpg-filer. Självklart väljer du dina favoriter själv!